Linker

Dersom du skulle ønske å søke etter flere informasjoner om alt mulig som kan tilknyttes min hjemmeside, så kan du forsøke en av disse linkene. Jeg vil oppdatere denne siden etter hvert som jeg finner noe interessant som jeg tror kan være av interesse, eller som jeg anbefaler. Dette betyr imidlertid ikke at jeg går god for alt innhold på understående linker. - Leif.

"Hjertetreff 2017"

Et arrangement for DEG som ønsker å tilbringe en uke i kjærlighet og glede sammen med likesinnede.
Hvor du virkelig kan tillate deg å bare være og være deg selv.

På vakre Leikanger Fjord Hotell i Sogn og Fjordane skal vi arrangere et treff med et innhold, som vihåper vil treffe mange som er på søken innover i seg selv.Vi har hele hotellet for oss selv, fra mandag 8.mai til søndag 14.mai. Hotellet er ikke så stort, det er kun plass til totalt 100 personer. Så vær tidlig ute med å sikre deg en plass.
Les mer under «Tid og sted» og «Informasjon og pris» og på http://www.hjertetreff.com .
Velkommen til en uke hvor DU står i fokus!

Påmelding kan du gjøre her: http://www.hjertetreff.com/191409766

Solkilden - stedet du kan få terapi fra topp til tå!

Her behandles alt fra stressrelaterte symptomer til kjærlihetssorg og hodepine. Alt henger sammen og tanker kan sette vondt i en fysik kropp - www.solkilden.no

 

Øvrige lenker


Nyhetsspeilet.no - nytt magasin

Redaktør Frank Aune sier: Vår verden har begynt på et paradigmeskifte. Det medfører at vårt verdensbilde endres. Endringen er minst like stor som overgangen fra ”flat jord”-paradigmet. Så langt har dette knapt vært merkbart i norske media. Nettmagasinet Nyhetsspeilet.no vil gi informasjon om nye paradigmer og informere om aktuelle saker fra andre vinkler enn andre media samt om saker de ikke nevner. Videre vil Nyhetsspeilet.no sette aktuelle saker i større perspektiv enn de normalt presenteres.

Magasinets artikler kommer i hovedsak til å fronte tre hovedenmer:

I redaksjonen i Nyhetsspeilet.no er det samlet 40 skribenter. Flere av dem har bakgrunn som forfattere av flere bøker, journalister med mange års erfaring og forskere med tung kompetanse innen sine spesialområder. Mange i redaksjonen har skrevet hundrevis av artikler, inkludert dyptgående og kontroversielle research-artikler.

Nyhetsspeilet.no skal bidra til en kulturell oppvåkning som setter enhver borger i fokus. Sterke individuelle og kulturelle motkrefter aktiveres når man konfronteres med erfaringer og innsikter som provoserer det etablerte verdensbildet. Men samler man styrkene så vil man kunne nå langt.

Magasinet vil gi leserne "svar" på spørsmål som:


Project Camelot - a vehicle for researchers and 'whistleblowers' to get their stories out.


 

Merk: Jeg vil oppdatere denne siden etter hvert som jeg finner noe interessant som jeg personlig mener kan være av interesse, eller som jeg anbefaler.

Sist oppdatert: 2016-12-04